Студенти от Правно-историческия факултет участваха в национално състезание по гражданско и търговско право

Отборът на Правно-историческия факултет в състав Петя Хаджиева, Славина Николова, Антонио Костадинов и Теодора Данова, с академични наставници доц. д-р Александър Иванов, гл. ас. д-р Сузана Рангелова и гл. ас. д-р Йорданка Нонева, взе участие в Десетото национално състезание по гражданско и търговско право.

Домакин на събитието бе Бургаският свободен университет, а в него участваха 12 отбора, представители на почти всички правно факултети в България.

Сред равностойна надпревара отборът на Правно-историческия факултет се класира на финалния кръг и зае пето място. Подготовката на студентите се осъществи благодарение на Кръжока по гражданскоправни науки, ръководен от преподаватели от катедра ,,Гражданскоправни науки“.

 

„Щастливи сме, че катедра ,,Гражданскоправни науки‘‘ ни гласува доверие за това престижно състезание! Благодарни сме на декана на факултета доц. д-р Николай Марин и на всички преподаватели, които ни подкрепиха и убедиха да участваме“, споделиха след състезанието студентите от Правно-историческия факултет.